Beauty tips voor jonge meiden.

Als je al volwassen bent maar toch ook af en toe nog niet, is het niet altijd gemakkelijk om te beslissen welke beauty tips nou geschikt voor je zijn. Is het bijvoorbeeld goed om foundation te gebruiken om puistjes tegen te gaan? En welke make-up kan nou wel of juist niet? De wereld van de beauty is groot en meedogenloos. Wat bij de een erg mooi is, kan bij jezelf verschrikkelijk staan. Waar moet je op letten? Lees de ultieme beauty tips voor jonge meiden.

Verbeter je lippen of ogen. Nooit beide!
Als je het accent op zowel je lippen als je ogen legt, dan wordt het erg overdreven en ziet het er niet mooi uit. Kies dus liever een natuurlijke uitstraling. Gebruik bijvoorbeeld felle oogschaduw met een kleurloze lipgloss, of juist donkerbruine lipstick met minimale oogschaduw. De showy lipliner gecombineerd met dramatische make-up zoals het zo vaak op de tv is te zien staat niet bij iemand die nog veel te jong is. Toch kan glamoreuze make-up zeker mooi zijn, mits het gecombineerd is met een natuurlijke finish.

Camouflage camouflage camouflage!
Camouflagesticks zijn speciaal om puistjes en andere imperfecties te verstoppen. Gebruik er niet teveel van en gebruik een erg goed merk. Het is wel mooier dan een dikke laag foundation.

Dump zware foundation 
Een jonge huid is altijd het mooist zonder foundation. Hoe mooi de meiden op de reclames er ook uit zien met foundation, het mooist ben je toch met je eigen huidtint. Verzorg liever je huid goed om er extra mooi uit te zien. Gebruik een goede dag en nachtcrème. En zorg voor een zachte reiniging van de huid. Dan zie je er zo stralend uit als het maar kan!

Investeer in fatsoenlijke beauty producten.
Koop een mascara van een goed merk en smeer het er niet te dik op. Dat staat natuurlijk en mooi.

Kies een mooie haarkleur en houd het natuurlijk.
Doe liever kleine blonde highlights in je natuurlijke haar dan peroxide blond! Kies dus liever een natuurlijke en mooie haarkleur dan uitgebleekte kleuren.