Hoe kies ik een juiste zonnebril ?


Bij het kiezen van een nieuwe modieuze zonnebril herinner, dat uw eerste taak de ogen tegen schadelijke ultraviolette stralen te beschermen is.
Scientists onderscheiden drie types van UVstralen:

UVA de stralen zijn niet het gevaarlijkst, nochtans kunnen zij nog schade aan uw ogen potentieel veroorzaken en zouden moeten worden vermeden.
UVB de stralen zijn de kortste; zij kunnen diep in weefsel doordringen, dat tot cataract of keratitis (hoornvliesdesease) leidt.
UBC de stralen geven o ns om het even welke zorg niet aangezien zij nauwelijks de Aarde die bereiken, volledig door ozon wordt tegengehouden en wordt geabsorbeerd.
Find uit of sunglass voldoende UVbescherming biedt. U wil vindt deze informatie over de prijssticker. Het wordt geadviseerd om geen zonnebril met lagere toen bescherming te dragen 60-70%.

The het blauwe licht wordt beschouwd als om u het meest zult vermijden. Draag uw sunglass en neem een korte blik aan de hemel. De gebruikelijke blauwe kleur zou aan grijsachtig moeten draaien.
Polarization is een ander nuttig sunglasskenmerk. U zult het het waarschijnlijkst als u van waterski?n of gelijkaardige sporten houdt, nodig hebben en wilt geen glans verdragen. De polarisatie betekent nagedacht van water of de sneeuwzonnestralen, die glans veroorzaken, zullen door de filter in speciale laag op de lenzen worden tegengehouden.