Wellness in Nederland / Provincie Drenthe

Beauty Sauna Peize Genot is misschien wel het fijnste gevoel dat een mens kan ervaren. Maar waar kom je tegenwoordig nog lekker tot rust? Beauty Sauna Peize is een van de weinige plaatsen in Nederland waar dit wel kan. Bezoekers worden lekker verwend en komen helemaal tot rust. De ideale plek voor een ontspannend dagje uit!
Beauty Sauna Peize biedt verschillende leuke arrangementen. Ieder arrangement bestaat uit een kopje koffie of thee met wat lekkers of met gebak, een rondleiding en het gebruik van alle saunafaciliteiten. Ook de lunch zit er bij in. Verder verschilt ieder arrangement: van heerlijke gezichtsbehandelingen tot hotstonemassages en van manicures tot een verblijf in Hamam Peize. Bij de duurdere arrangementen leren gasten hoe het is om optimaal te ontspannen en dat is een fantastisch cadeau voor iedereen.
Beauty Sauna Peize beschikt over negen saunas, twee bubbelbaden, dompelbad, koud inloopbad, binnen- en buitenzwembad. De saunas zijn zeer divers en daarom erg interessant. Gasten hebben de keuze uit een Finse sauna, maar ook uit panoramasauna of infraroodsauna. Misschien nog wel het meest bijzonder is de Kelocabine: een sauna die bestaat uit 300 jaar oude vermande boomstammen van de poolcirkel. Liefhebbers van kleurentherapie brengen een bezoekje aan de kleurentherapie sauna.
Daarnaast kunnen bezoekers zich ontspannen in het Oosters Turks badhuis, de Hamam. Als eerste nemen gasten plaats in een stoomcabine, waar ze ontspannen zitten tot ze gaan zweten. Door zweten gaan de poriën open staan waardoor vuil en talg makkelijker te verwijderen zijn. Vervolgens gaan ze op een verwarmde marmeren tafel liggen, de lichamen worden gedeeltelijk afgedekt met een katoenen doek (Pestemal). Dan begint het echte ritueel, waarvan een scrubmassage een onderdeel is.
Kortom, Beauty Sauna Peize is ideaal voor het hele gezin. Jong en oud worden met open armen ontvangen. Voor een dagje weg, of een weekendje weg. Drenthe verwelkomt u, net als Beauty Sauna Peize. Tot binnenkort!

Résidence Hunzebergen  Beauty & Spa Hunzebergen is onderdeel van het luxe en gastvrije Landgoed & Residence Hunzebergen.
Een uitstekend geoutilleerd en smaakvol aangekleed ontspanningsoord met een verrukkelijk zwembad, een sauna, een Turks stoombad en heerlijke whirlpool. Een ultieme beleving van schoonheid en well-being voor zowel de man als de vrouw. Het maakt uw verblijf in Hotel Résidence Hunzebergen tot een energiegevende ervaring die u ook na uw thuiskomst nog tot in elke vezel voelt.

Een reeks van aangename spa-behandelingen en arrangementen is voor u samengesteld, vanzelfsprekend aan te vullen met diverse beauty behandelingen. Uiteraard kunt u aan de hand van losse behandelingen uw eigen “arrangement op maat” samenstellen. [Comfort Zone] is een Italiaans met Awards gewaardeerd Cosmetica merk. Het eigen laboratorium met een multicultureel team gaat voor resultaat en beleving door middel van onderscheidende behandelingen en huidverbeteringsproducten. De natuurlijke ingrediënten zorgen dat de producten voor alle huidcondities geschikt zijn. De directe gevoelsbelevenis zorgt voor ultieme ontspanning en opmerkelijke resultaten. Ervaar deze zintuig prikkelende behandelingen.

In het zwembad is badkleding verplicht, in de saunas mag u gekleed en ongekleed plaatsnemen. De saunas bevinden zich in een separate ruimte in de Wellness.

Beauty Center de Terp Het speciale beauty-instituut De Terp onderscheidt zich door haar klantgerichte houding. U staat bij ons centraal wat betekent dat wij slechts groepen van maximaal 6 tot 8 personen toestaan. Bij ons rekent u op een integere behandeling.
Binnen onze arrangementen ligt het accent op de behandelingen. Geen arrangement waarbij u uren doorbrengt in de sauna, maar arrangementen waarbij u alle tijd en aandacht krijgt voor uw behandelingen.
U ervaart in ons beautcenter een intieme sfeer, rust en persoonlijke aandacht. De krachtige werking van de behandelingen in combinatie met deze rust en aandacht, zijn een goede remedie tegen stress en vroegtijdige veroudering. U komt hier ongestoord toe aan uzelf. Beauty Center de Terp is voor mannen en vrouwen de plaats om intens te genieten en te ontspannen!

Sauna- en beautycentrum de Bron
Heerlijk even weg uit de dagelijkse beslommeringen. Bij Sauna- en Beautycentrum "de Bron" staat alles in het teken van rust en ontspanning. Op het comfortabele zonneterras met veel privacy voelt u zich weer snel één met de natuur. Binnen is elke rustruimte voorzien van een open haard, waar u met een kopje thee, een gezond hapje of een complete maaltijd kunt genieten van een huiselijke sfeer. Tussen de saunarondjes door kunt u gebruik maken van onze beauty mogelijkheden. Een losse beautybehandeling, een ontspannende massage, een reinigende pakking of een uitgebreid arrangement? Het kan allemaal.

Reacties