Wellness in Nederland / Provincie Limburg

Thermen Born  Dat Thermen Born state-of-the-art is op het gebied van wellness, blijkt uit de faciliteiten en de architectuur die de Thermen biedt. Een hamam (Oosterse badruimte) maakt het geheel compleet!
Een luxe thermen, waar ook de mogelijkheid aanwezig is te overnachten in het naastgelegen Amrath hotel zodat u zelfs langdurig kunt ontspannen en genieten.
Je kan het hele jaar door naar de sauna. Niet alleen in de herfst of winter, maar ook in de lente wanneer de voorjaarsmoeheid zich laat voelen en in de zomer wanneer de stofwisseling een extra stimulans nodig heeft, is een bezoek aan de sauna een echte aanrader.
Gelegen in het zuiden van Limburg, een prachtig wellness centrum in de nabijheid van de steden Sittard en Maastricht. Als u afslag 47 van de autosnelweg A2 neemt, afslag Born, bent u na 300 meter bij een rustpunt aangekomen: Thermen Born (sauna en beautycomplex) omringd door bossen.

Thermaalbad Arcen Lekker tot rust komen en ontspannen. Dat is goed voor lichaam én geest. Als u wilt ontdekken hoe goed dat kan voelen, komt u dan naar Thermaalbad Arcen in het bosrijke Noordlimburgse land. In die oase van rust vindt u alles voor een optimale gezondheid.

Thermaalbad Arcen dankt zijn naam aan de baden met thermaalmineraalwater van 35-36 ºC, dat opwelt vanuit een 892 meter diepe bron. Het thermaalwater heeft door de unieke samenstelling een heilzame werking. Door de aangename warmte voelt u direct alle spanning uit uw lichaam wegvloeien. Bovendien is het er daardoor in zomer en winter heerlijk toeven, niet alleen in het binnenbad, maar vooral in de buitenbaden.

In Thermaalbad Arcen vergeet u alle dagelijkse beslommeringen en kuurt u op een verantwoorde wijze. Een professioneel team staat voor u klaar om totale ontspanning te garanderen.

Thermaalbad Arcen maakt deel uit van 5-sterren-vakantiepark Klein Vink. U kunt uw verwenuitstapje dus ook prima combineren met een verblijf in een bungalow of op een kampeerplaats.

In de Thermaalbaden vindt u allerlei faciliteiten die uw bezoek extra aangenaam maken. U kunt heerlijk genieten van de weldaad van bruisend thermaalmineraalwater (35-36 ºC) op de bubbelbanken in het water. Of ga eens onder de waterval staan om te voelen hoe ontspannend het stromende water is voor uw nek en schouders. Ook de whirlpools en de onderwaterstraalmassages zijn een echte verwennerij voor uw belaste spieren. En na enige tijd in het water doorgebracht te hebben, is het zeer aangenaam om even weg te dromen in onze speciale ruststoelen.

Thermae 2000 Thermae 2OOO. Sauna, massages en beauty staan bij ons centraal en dit in combinatie met de verzorgende werking van oergezond thermaal water.

Tevens is Thermae 2OOO één van de weinige plekken in Nederland waar u de verfrissende, verzorgende werking van oergezond
thermaal water kunt ervaren.

Chateau St. Gerlach Château St. Gerlach is ondergebracht in de voormalige Pachthof van landgoed St. Gerlach. Het hotel herbergt 58 individueel gedecoreerde hotelkamers. Al deze hotelkamers zijn voorzien van een luxe comfort. Een aantal kamers in het hotel is bereikbaar met een lift. Begin de dag met het uitgebreide ontbijtbuffet in het Tuinpaviljoen en geniet van het uitzicht over de kruidentuin en het natuurgebied \"Ingendael\".

Naast de hotelkamers zijn er ook nog 39 sfeervolle en zeer ruime hotelappartementen op het landgoed. Deze zijn gevestigd in het monumentale stiftgebouw en de graanschuren. Het à la carte restaurant is gehuisvest in de voormalige woonvertrekken van de adellijke familie van het kasteel. Nog steeds voorzien van de authentieke inrichting is het restaurant in perfecte harmonie met de originele wand- en plafondschilderingen.

Bistrot de Liège was eens keuken van de baron. In deze knusse ruimte treft u nog de oude robuuste vloertegels, het antieke fornuis en de prachtige Luikse voorraadkast aan. In informele sfeer is het heerlijk verpozen met een kop koffie of een uitgebreid menu.

Het Hotel beschikt verder over een rustieke lounge met open haard, een vergaderruimte en een sfeervolle en gezellige bar. Tijdens uw verblijf kunt u van diverse faciliteiten gebruikmaken, zoals het S.P.A. & Wellness St. Gerlach, het overdekte Romeinse zwembad, en een Turks stoombad en sauna.

Reacties