Wellness in Nederland / Provincie Groningen

Fontana Bad Nieuweschans In kuurcentrum Fontana Nieuweschans vindt u alle faciliteiten voor pure ontspanning en gezondheid. Dit is de ideale locatie om eens alles achter u te laten en weer als herboren huiswaarts te keren!Als u eens echt goed tot rust wilt komen, boekt u een arrangement van enkele dagen of langer in het Golden Tulip Resort Fontana Nieuweschans. Ons gastvrije viersterren hotel maakt onderdeel uit van Fontana Bad Nieuweschans en is direct verbonden met het kuurcentrum. U zult zich hier meteen thuis voelen. Als u komt overnachten, ligt de badjas al op uw hotelkamer klaar. Vanuit uw kamer loopt u in badjas dus zo het kuurcentrum in. Het gemak van alles onder een dak.

Thermen de Waterlelie Zevenhuizen
Landelijk gelegen, buiten het drukke stadsgewoel. vindt u Thermen de Waterlelie, een wellnesscentrum waar u zich heerlijk kunt laten verwennen en helemaal tot uzelf kunt komen.

Maak kennis met die wereld van verschil bij Thermen de Waterlelie. De aankleding, de vorstelijke tuin, de architectuur van de saunas ademen rust en ontspanning. Ons thema is gebaseerd op de pijlers van persoonlijke aandacht, sfeer, beleving, genieten, in een wereld van geuren en kleuren. Allemaal samengevat onder de noemer stijl en kwaliteit.

Bij Thermen de Waterlelie, aangesloten bij de Thermen & Beauty Group, ontdekt u de intieme sfeer, gastvriendelijkheid en de warme ambiance die ons uniek maakt. Een ware verwennerij!!

Met 7 saunas, een uitstekend restaurant en uitgebreide beauty- en massagebehandelingen staat de Waterlelie in Groningen borg voor een ontspannen dagje uit. 


Spa & Beauty Loppersum
Genieten van alle mogelijke Spa - & Beautyfaciliteiten maar toch in de intieme en gezellige sfeer van een kleinschalig comlex. Dat kan in Spa & Beauty Loppersum gevestigd in een oud renteniersdorp op slechts een kwartier rijden van de universiteitsstad Groningen. Op het platteland raak je de druk en stress van alledag snel kwijt in deze volwaardige spa. Een combinatie van ontspannen en overnachten is mogelijk in het naast gelegen sfeervolle Hotel Spoorzicht. In Spa & Beauty Loppersum kun je terecht voor een verkwikkende saunagang in drie verschillende saunas, waaronder een sauna van kelohoutstammen. Ook is er een Turks stoombad, dompebad en binnenzwembad. In de zoutgrot kun je heerlijk uitrusten. Deze heeft tegelijkertijd een heilzame werking op de luchtwegen. Ook mensen met gewrichtsproblemen en huidklachten kunnen baat hebben bij een aantal sessies in de zoutgrot. Bij vermoeidheidsklachten doet de floatcabine wonderen. In de fraai ingerichte behandelkamers worden verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen gegeven door ervaren schoonheidsspecialistes. Wat dacht je van een heerlijke chocoladepakking of een duo behandeling met goudalgen. Voor Oosterse schoonheidsriuelen kun je met zijn twee├źn terecht in de hamam en rasul. Daarna kun je met een fris en ontspannen en gevoel lekker genieten in het restaurant van gezonde smoothies of een heerlijke maaltijd. Bij de openhaard kun je onderuit gezakt genieten van een snack. Op de relaxzolder kun je even wegdoezelen met een boek en genieten van de warme sfeer. Na alle ontspannende rituelen kun je gelijk je bed in duiken in Hotel Spoorzicht.
Float en Wellness Groningen
Ervaar wat echte ontspanning is bij Float & Wellness Center Groningen, het eerste Float en Wellness Center in het noorden van het land. Float & Wellness Center Groningen is uw partner op het gebied van totale ontspanning en het gevoel van wellness.

Reacties