Wellness in Nederland / Provincie Friesland

De Leeuwerikhoeve
In de Friese wouden ligt het best bewaarde geheim van het noorden verscholen. Thermen & Beauty De Leeuwerikhoeve, waar persoonlijke aandacht de hoogste prioriteit heeft, waar onthaasten de gewoonste zaak is en u het gevoel heeft thuis te komen.

Bij ons krijgt u de gelegenheid om u van uw stress te ontdoen en te ontspannen. Heerlijk er een dagje tussenuit. Even opladen!

U vindt bij ons een sfeervol saunaplein waar u verschillende cabines aantreft zoals een sanarium, stoomcabine, binnen- en buitensauna’s evenals gevarieerde koude douches, dompelbad en warm voetenbad. Heerlijk ontspannen kan in de whirlpool, het verwarmde buitenzwembad, de prachtige tuin, de rustruimte met luxe ligbedden of het gezellige restaurant. Geniet onder het genot van een hapje, drankje of een uitgebreid diner.

Wellness en beauty sauna de Woudfennen Sauna & Beauty-thermen “De Woudfennen” in het Friese Joure laten u ervaren wat optimaal genieten is. De diverse Finse binnen en buiten sauna’s, de Romeinse thermen met een stoombad, whirlpool, kruidentempel, binnen- en buitenzwembad. Of ontspant u liever in het sanarium met een specifiek kleurenlichteffect. Lekker zonnen tijdens zomerse dagen in de tuin, of misschien ’s winters even rollen in de sneeuw. De horecamedewerkers weten u culinair te verrassen met een drankje, en klein hapje of met een volledig diner.

Onze beauty- en massagemogelijkheden staan in juiste harmonie met het gebruik van sauna en thermen. Vanzelfsprekend bieden wij arrangementen in alle prijsklassen, werken wij met gerenommeerde merken en ervaren .

Sauna Het Friese Woud
Even aandacht voor uzelf en geen rekening houden met tijd, telefoon, werk of gezin. Sauna Het Friese Woud biedt u de mogelijkheid heerlijk en gezond te ontspannen.Gezondheid is belangrijk en jezelf goed voelen eveneens. Sauna Het Friese Woud biedt u Wellness als totaalpakket voor ontspanning en verzorging van lichaam en geest. De diverse sauna’s binnen en buiten en een binnen- en buitenzwembad, een relaxtuin, whirlpool en een heerlijke relaxruimte met open haard. Sauna Het Friese Woud heeft alles in huis voor een ontspannen saunabezoek. Zeer weldadig zijn de speciale opgietingen die het saunabezoek nog intensiever maken. Bovendien kunt u in de relax ruimte of de relaxtuin genieten van een heerlijk drankje en een lekker hapje. Alles is erop gericht dat u er ontspannen even tussenuit bent. In ons bar-restaurant gedeelte kunt u genieten van gerechten uit onze uitstekende keuken. Wij zijn erop gericht om u een optimaal ontspannen dag te bezorgen, waarbij het u aan niets ontbreekt.

Thermen Saunastate  Jij wilt eens lekker een dagje genieten? Een dag zonder stress en lekker gezond. Bij Thermen Saunastate is er voor iedereen wel iets te vinden. Gewoon goede saunafaciliteiten met bijvoorbeeld een houtgestookte sauna in een originele woonwagen waar je werkelijk fantastisch kunt zweten.

Je vindt ons, tussen Heerenveen en Drachten in het mooie plaatsje in Friesland, Gorredijk

Reacties