Ontspannen in de Ardennen

Waarom wachten? Genieten van het leven doe je nu! Met deze vijf tips benut je optimaal jouw vrije tijd en verlies je geen minuut van je welverdiende vakantie. Meer tijd met de kinderen of talloze momenten met je beste vrienden in een prachtig vakantiehuis in de Ardennen
n onze snelle maatschappij is vrije tijd een schaars goed geworden. Om hier optimaal van te genieten schuiven wij een aantal basisprincipes naar voren, zodat je verzekerd bent van een geslaagde vakantie in 2012. In de Belgische Ardennen bijvoorbeeld, in een luxe vakantiehuis.

Zoek niet te ver


De mooiste vakantiehuizen en -villa’s liggen net over de grens van Nederland, en toch heb je er het gevoel in een compleet andere wereld te vertoeven. In deze wereld van eindeloze bossen, eeuwenoude grotten, uitgestrekte dierenparken, betoverende verblijven en de mooiste rivieren staat genieten centraal.

Vergeet onpersoonlijke hotels, cruises met luidruchtige collega-vakantiegangers of een jeugdherberg vol onbekenden. Vanaf nu breng je jouw vakantie door in het favoriet gezelschap van je familie of je beste vrienden, een beproefd recept dat garant staat voor unieke momenten. Zij die je het beste kennen, zij die je aan het lachen maken.


Baas over eigen agenda


Tijdens je vakantie kies jij wat er op de agenda staat. Deel zelf je vrije tijd in en proef van de vrijheid die een vakantiehuis in de Belgische Ardennen je biedt. Of je nu gezellig met de hele bende aan het koken gaat, je wilt uitleven tijdens een avontuurlijke namiddag sporten in de groene natuur of heerlijk wilt relaxen in sauna of jacuzzi. De keuze is voortaan aan jou!
Dit prachtig stuk natuur in West-Europa is het beste bewijs dat je geen halve dag in het vliegtuig moet zitten om te genieten van het mooiste natuurschoon. Je bespaart op verplaatsingskosten en bovenal heb je meer tijd voor de dingen die je graag doet. Je kostbare vrije tijd is al schaars genoeg, besteed deze dus optimaal!

Eco-toerisme in de Ardennen


Bovendien wint ecotoerisme steeds meer aan populariteit. Niet alleen woning en wagen moeten aan bepaalde criteria voldoen, ook een vakantie wordt op een verantwoorde manier georganiseerd, met het grootste respect voor de omgeving en extra aandacht voor ecologisch verantwoorde activiteiten.

De Belgische Ardennen is de groene long van de Benelux en biedt talloze opties om helemaal één te worden met de elementen. Mountainbiken door de bossen, kajakken op de Ourthe, een flinke ochtendwandeling door de Hoge Venen… Als afsluiter volgt dan een streekbiertje van de lokale brouwerij. Ecologisch én economisch verantwoord!
Puur genieten, hoe zie jij het? Wat denk je van relaxen in de jacuzzi, een glaasje champagne erbij, met uitzicht op een prachtige, groene vallei? Of lekker zweten in de sauna en daarna onderuit zakken met een biertje in de lounge? 
Voortaan verlies je geen kostbare vrije tijd meer op zoek naar de juiste bestemming om volledig tot rust te komen. De vakantiehuizen in de prachtige Belgische Ardennen zijn gericht op écht genot. Jou rest enkel nog de beslissing welke streek je het meest aanspreekt of welk huis het best aan jouw criteria voldoet.

Sauna


Geef je huid de zalige behandeling die ze verdient door lekker te zweten in de sauna. Met een frisse douche kikker je weer helemaal op. Je huid straalt en je voelt je weer als herboren.
Last van stramme spieren? Kies dan voor een infraroodsauna, die je spieren onmiddellijk weer losmaakt.


Jacuzzi


Ontspannen in de jacuzzi met een glaasje champagne of een streekbiertje in de hand is waarschijnlijk het toppunt van genot. Zeker wanneer het buiten was frisser is, is er niets heerlijker dan je in de stomende, outdoor-jacuzzi te laten vallen.

Zwembad


Niets is beter om de dag te beginnen dan een verkwikkende duik in het zwembad. Je slaapoogjes trekken weg en je bent helemaal klaar voor een dag in de prachtige natuur.
Die natuur begint wanneer je uit de deur stapt. In de onwaarschijnlijke natuur van de Ardennen adem je nog de pure, gezonde buitenlucht in. Tijdens een ochtendwandeling voel je de frisse ochtenddauw en ruik je de ontwakende naaldbomen.

Reacties

  1. Leuk artikel. Mogen we dit gedeeltelijk posten op Ardennenwijzer? Uiteraard verwijzen we naar de bron (deze link) in het artikel.

    Indien interesse laat maar weten op info@ardennenwijzer.be

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten