Ontstressen in eigen huis

Om even te ontstressen hoef je niet op wellnessweekend te trekken. Ook thuis zijn er heel wat oplossingen om je te ontspannen...

Massagestoel HEC-DR5000 - Sanyo
Massagestoel met professionele massage voor het hele lichaam, van de halswervels tot de voeten, door middel van druk van luchtkussens. Een massage op maat is mogelijk door de sensor die de veranderingen in de transpiratie en de hartslag in de vingers tijdens de massage meet. Vervolgens spoort de sensor de gespannen en verkrampte plekken op en de afstandbediening geeft de spanningsniveaus van de spieren aan.
Verzorgt ook de benen, dijen en voetzolen: massage van de voetzolen en kuiten om de doorbloeding te verbeteren door druk uit te oefenen met luchtkussens die van onder naar boven worden opgeblazen. In het geval van de voetzolen is deze stoel uitgerust met 3 luchtkussens om druk uit te oefenen, waardoor men sneller van vermoeidheid herstelt en de bloedsomloop gestimuleerd wordt.

Relaxerend voetbadje - Calor
De Fit Spa van Calor is een voetje met automatische en gemotoriseerde functies voor reflexologie en exfoliatie.
Reflexologie van de voeten zorgt voor een onbelemmerde energiedoorstroming in heel het lichaam. Plaatsen op de voeten, de handen en de oren staan volgens de reflexologie in verbinding met organen en andere lichaamsdelen. Massage van de voeten kan energieblokkeringen opheffen en de gezondheid herstellen.
Reflexologie op de Fit Spa werkt als volgt. Plaats de voet op het accessoire voor reflexologie terwijl je duwt: 4 massagekogels draaien automatisch om hun as en willekeurig in beide richtingen. Met de exfoliatie-functie verwijder je eelt van de voeten. Vibratie en waterbelletjes zorgen samen met het tot 38°C warme water voor een deugddoende massage.
Reken voor een massage op een 10 tot 15 minuten. Bovendien kan je probleemloos etherische olie toevoegen voor een extra relaxerende werking. Met dit voetbadje voel je de stress zo wegvloeien ... .

Gezichtssauna - Philips
De Visauna Pro biedt een professionele gezichtssauna thuis. Aangenaam warme stoom opent de poriën en doet de bloedsomloop toenemen, waardoor de huid perfect wordt voorbereid op een schoonheidsbehandeling.
Het masker volgt de contouren van het gezicht om de stoom op het gezicht te concentreren, waardoor effectieve stoomresultaten worden behaald. De ideale manier om op een leuke manier met een relaxerende gezichtsbehandeling te starten. Want zeg nu zelf, jezelf verwennen, is toch dé perfecte manier om alle zorgen van de dag achter je te laten.
Hot Stone Massage - Princess
Voor deze zalige massage hoeft je niet per sé naar het beautysalon te gaan. Met de Hot Stone Massage van Princess kan je het gewoon thuis doen. De zes stenen rusten op een verwarmingsbasis die voor de opwarming zorgt door middel van twee verwarmingsstanden.

Vier stenen gebruik je voor een heerlijke lichaamsmassage terwijl de twee kleinere stenen met drukpunten ideaal zijn om met de hand te masseren. Je kan de stenen naar keuze gebruiken op de blote huid of op een handdoek. De kleigebakken stenen houden de warmte gedurende lange tijd vast zodat je spieren verlicht worden. Er is ook een tang voorzien om de hete stenen uit het apparaat te nemen zonder je vingers te verbranden.

Reacties