Flirten tijdens vakantie

Flirten in het buitenland tijdens je vakantie is niet zo eenvoudig, immers elke nationaliteit heeft zijn eigenaardigheden. Als je iets meer weet van deze flirt mentaliteit kan een spannende vakantie tegemoet zien. Flirten tijdens vakantie gebeurd veel vaker dan in het dagelijkse leven. In Nederland of in België ken je ongetwijfeld de spelregels. In het buitenland gelden andere regels. Ik heb de beste tips voor je samengesteld,  Ik heb zelf mijn vrouw tijdens de vakantie in het buitenland leren kennen, zodat niets een bruisende vakantie meer in de weg kan staan.
Frankrijk: Nederlanders en Belgen zijn wat langzamer en meestal niet zo direct als de Fransen. De Franse flirt biedt snelle toegang tot de non-verbale en naar het verbale niveau. De Fransen komen snel to the point. De Fransen vinden het leuk als je het initiatief neemt. Een beetje overdrijven, complimenten geven bijvoorbeeld over de Franse keuken en vragen hoe hij of zij het gerecht heeft gemaakt. Natuurlijk nog even parten over de prachtige Eiffeltoren en je hebt je Franse partner al veroverd.
Italië: De zuiderlingen zeggen, niet zonder reden dat ze warmbloedig en temperamentvol zijn. Italianen houden van mooie dingen. Naast een sexy outfit, probeer je zelfverzekerd te zijn en een flirt wordt stukken gemakkelijker. na het eerste oogcontact komt het dan snel tot een gesprek. Als je als vrouw de eerste stap zet, zul je in Italië worden beloond. Italiaanse vrouwen willen eerst overladen worden met complimenten. Verrassend genoeg wordt communicatieve vaardigheid tijdens het flirten eerder onbelangrijk gevonden, wees je zelf en intelligentie wordt snel beloond. Geniet ervan, de Italianen weten hoe ze een vrouw moeten verleiden en vraag je niet steeds af of hij het wel echt meent.
Spanje: De Spanjaarden worden beschouwd als oog flirt meesters. Net als de Italianen, letten ook de Spanjaarden vooral op het uiterlijk. Een goed verzorgd uiterlijk is van grote waarde. Na uitgebreid intens oogcontact volgt pas het gesprek. De trotse Spanjaard bewonderd individualistische vrouwen met een sterk karakter. Zelfbewuste vrouwen die durven om de eerste stap voor een man te nemen, worden bijzonder goed ontvangen door de Spaanse mannen. De Spanjaard flirt dichtbij, daarom is direct lichaamscontact vanzelfsprekend. Als je dat niet weet, zul je snel lastig gevallen voelen. Dus je hoeft niet direct sceptisch te zijn wanneer een Spanjaard zijn arm om je schouders legt. De meeste Spanjaarden hebben van nature een vrolijk en open karakter en tijdens het flirten geven ze graag complimenten.
Engeland: Hoewel de Britten meestal erg zelfverzekerd zijn, zijn ze tijden het flirten verrassend terughoudend en verlegen. Pak gerust tijdens het flirten met een Brit het initiatief en het gesprek komt los. Wees correct en beleefd, de Brit praat graag met trots over zijn land, de Koningin, rugby en thee. Vermijd negatieve uitspraken over het Koninkrijk en vergeet niet de Britten hebben een humor, dus lachen ook al begrijp je ze niet.
Dus ga je binnenkort of het volgend jaar op vakantie in een van bovenstaande landen, probeer het zelf maar eens en je zult een bruisende vakantie beleven.