Bad Kissingen wellness in Beieren Duitsland

Bad Kissingen staat voor gezondheid, ontspanning, cultuur, festiviteiten, natuur en recreatie. De gasten uit binnen- en buitenland zijn gefascineerd door de bijzondere sfeer die in Bad Kissingen heerst.

De prachtige wellness faciliteiten en de historische gebouwen zorgen voor een unieke sfeer. 
Het Regentengebouw geldt als het prachtigste gebouw in Bad Kissingen, het is tevens het symbool van de stad. Vooral tijdens het culturele festival "Kissinger Sommer", is de grote zaal het domein van internationale kunstenaars.
De arcaden rondom het statige kuurpark, dat wordt gekenmerkt door zijn schaduwrijke lanen en de prachtige wisselende beplanting.  Indrukwekkend, niet alleen door zijn prachtige architectuur, maar ook de decoratieve fonteinen en weelderige bloei. 

Bad Kissingen kan worden omschreven als een van de meest bloeiende steden van Europa. Van de lente tot de herfst bloeit de hele stad. De rozentuin verblijt de bezoekers met 1.200 rozenstruiken, die in volle bloei staan in de maanden juni en juli en zorgen voor een heerlijke geur. Op ongeveer 2,5 hectare kunt u zo'n 130 soorten rozen bewonderen.  Een bloeiende ervaring is ook het Luitpold Park, een landschapstuin in Engelse stijl met een prachtig gazon. Binnenlandse en exotische, jonge en 100 jaar oude bomen geven het park (15 hectare) veel flair.

Bad Kissingen is een erkend minerale en modder wellness centrum. Op basis van de minerale bronnen en de natuurlijke modder toepassingen, heeft Bad Kissingen zich in de loop der tijd ontwikkeld tot een zeer geavanceerd, medisch goed uitgerust gezondheidscentrum. In de grote klinieken worden allerlei gezondheisproblemen behandeld: hart- en vaatziekten, reuma, diabetes, oncologie en orthopedie, om er maar een aantal te noemen. Deze klinieken zijn de basis van de gezondheid van de stad.

In Bad Kissingen kunt u uzelf verwennen met aantrekkelijke pakketten voor ontspanning, wellness, schoonheid en ontspanning. Een indrukwekkend contrast met de historische gebouwen in het centrum van de stad is het onlangs een paar jaar geleden geopende KissSalis Therme met een buitengewoon thermaal landschap. Tijdens een bezoek aan Bad Kissingen moet u zeker naar KissSalis Therme, het luxe verwen concept, alles onder een dak is uniek. Direct naast KissSalis Therme vindt u het gevarieerde sauna park.